Bli partner hos Camp Castella

Partnerskap

Partner

Stolt Partner

Premium Partner

Vår vision

Utöver vår vision om att erbjuda en fantastisk padelupplevelse för alla så finns flera uppsidor inom sporten som Camp Castella Padel satsar på.

Studier visar att allt fler, och inte minst ungdomar, upplever någon form av depression på grund av fysisk och psykisk inaktivitet till följd av arbetslöshet, ett mindre aktivt socialt liv och/eller generell utmattning från studier och hårda arbetsförhållanden.

Genom att etablera en padelhall med generösa öppettider året om skapas inte bara en möjlighet för spel utan även arbetstillfällen, nya relationer, samhörighet bland spelare och medarbetare samt fysiskt välmående.

Med seriespel och turneringar som välkomnar alla kan spelaren ta en paus från vardagens stressiga miljö och istället fokusera på eget välbefinnande genom en rolig fysisk aktivitet som även involverar spelaren mentalt.

Ett viktigt mål för oss är att bygga partnerskap med lokala verksamheter och föreningar för att kunna erbjuda dem både “brand awareness” (varumärkeskännedom) och möjlighet till spel.

Våra samarbetspartners

Kontakta oss

Vi ser framemot ett långsiktigt samarbete med er! Om inga av ovanstående paket passar er vänligen kontakta oss så hittar vi tillsammans en lösning skräddarsydd just för er.