Padel Jakobsberg

4

Inomhusbanor

10 m

Takhöjd

5

Utomhusbanor

Modern anläggning i Järfälla

Ni hittar denna grymma anläggning på Fakturavägen 10 i Järfälla, och för att du ska kunna spela den tid som passar dig bäst har vi öppet 06.00-24.00 alla dagar på året. Här erbjuder vi fyra dubbelbanor inomhus och fem dubbelbanor utomhus av högsta kvalité. Vi har även tio meter i takhöjd, en bemannad reception med tillhörande cafeteria och padelshop samt kompletta omklädningsrum med duschar och skåp. Vid anläggningen finns dessutom 30 parkeringsplatser som är avgiftsfria. För våra obemannade tider har vi toppmoderna varuautomater för hyra av rack, köp av bollar samt för köp av tilltugg och dryck.

Har du några frågor eller funderingar tveka inte på att höra av dig! Kontaktuppgifter samt vägbeskrivning till hallen hittar du längre ner.

Tränare

Simon Svedberg

Hallansvarig & PT

Utöver att driva den dagliga verksamheten i vår Järfälla-anläggning är Simon en fantastiskt kunnig och erfaren padeltränare certifierad från en av Spaniens främsta padelinstitutioner. Inne på sitt fjärde år som padeltränare på heltid håller han i privatlektioner, gruppträningar och kurser för alla åldrar.

Tränare Mathias

Mathias Lööf

Receptionist & PT

Matias kör för det mesta PT lektioner men håller även i olika aktiviteter och event. Utöver att Mathias är i hallen och håller träningar samt är i receptionen så är han en riktigt duktig tränare och har en tennisbakgrund men under de senaste 3 åren spelat padel. Att se andra människor utvecklas är något som Mathias brinner för så om du vill träna på din teknik, taktik, positionering eller har övriga frågor så levererar han ett bra svar till dig.

Framtida kollega

Vi fortsätter att växa och vi söker nu en duktig padeltränare till vårt team! Är det dig vi söker, eller känner du någon som hade varit perfekt för denna roll? Tveka i så fall inte på att kontakta oss, tillsammans erbjuder vi en fantastisk padelupplevelse för alla!

Kontakt

Hör av dig till oss via email

Bemannande tider i reception